Метални решетки - безплатна доставка и монтаж.

Метални решетки за прозорци

Изработка на метални решетки за прозорци от метални профили(кух квадрат)15/15/1.5мм и 20/20/1.5мм,препоръчани за монтаж на партени етажи, като може да се направи отваряема част със заключване(касова брава монтирана в защитна метална кутия ). Цените на металните решетки са от 40 лв. на квадратен метър в зависимост от заложения матерял за израбитка,в посочените цени за квадратен метър за изработка на метални решетки включва - вземане на размер,изработка на металните решетки,компресорно боядисване с грунд и монтаж на металните решетки. Боядисване на металните решетки с боя в цвят пожелание на клиента се заплаща допълнително 10лв.на м/2

Метални решетки за прозорци от профил 15/15/1.5мм

Метални решетки изработени от профилен материал(кух квадрат )15/15/1.5мм.Укрепването на вертикалните профили на металната решетка е от хоризонтално заварени метални профили с размер 15/15/1.5мм в долната и горна част на решетката ,също така хоризонталните укрепващи профили могат да бъдат и парчета заварени м/у вертикалите.Светлият отвор между вертикалните профили е от 13до14см съобразен със симетрията при изработването на решетката.Металните решетки се боядисват компресорно с висококачествен грунд ,боядисването на металните решетки с боя може да бъде направено от нас или от вас на по късен етап,монтажът на една решетка отнема около 30минути като се заварява към предварително набити железа в стената. Срок за изработка на метални решетки е3-4 дни. 

Метални решетки за прозорци от профил 20/20/2мм

Метални решетки  изработени от профилен материал (кух квадрат )20/20/1.5мм,препорачителни при обезопасяване на складови помещения и офиси.Основната рамка на металните решетки е изработен от профилен материал 30/20/2мм.Укрепването на вертикалните профили на металната решетка е от хоризонтално заварени метални профили с размер 20/20/1.5мм в долната и горна част на решетката ,също така хоризонталните укрепващи профили могат да бъдат и парчета заварени м/у вертикалите.Светлият отвор между вертикалните профили е от 13до14см съобразен със симетрията при изработването на решетката.Металните решетки се боядисват компресорно с висококачествен грунд ,боядисването на металните решетки с боя може да бъде направено от нас или от вас на по късен етап,монтажът на една решетка отнема около 30минути като се заварява към предварително набити железа в стената. Срок за изработка 3-4 дни. 

Метални решетки за балкони

Металните решетки са изработени от профилен материал (кух квадрат )15/15/1.5мм или 20/20/1.5мм.Укрепването на вертикалните профили на металните решетки е от хоризонтално заварени метални профили с размер 15/15/1.5мм,20/20/1.5мм или вградени декоративни елементи(кръгове,есове).При необходимост се изработва отваряема част заключваща се с касова брава монтирана в защитна метална кутия като отключването става само от вътрешната страна. Светлият отвор между вертикалните профили е от 13до14см съобразен със симетрията при изработването на решетката.Металните решетки се боядисват компресорно с висококачествен грунд ,боядисването на металните решетки с боя може да бъде направено от нас или от вас на по късен етап,монтажът на една решетка на тераса отнема около 45минути.При монтаж на метални решетки за балкони на втори етаж изправянето на металните решетки до мястото за монтаж става с важета,при възпрепятстване на дървета и лозници металните решетки се изработват от две части. Срок за изработка 3 дни с отваряема част 4 дни.
Телефон:0884386969 / 0877592002 / 0887591000

Декоративни метални решетки

Метални решетки прави

Метални решетки за прозорци и балкони

Метални решетки с орнаменти

Метални решетки с тумбак

Метални решетки с врати

Телефон:0884386969 / 0877592002 / 0887591000
Форма за контакт
Изпрати

декоративни решетки,изработка на решетки,метални врати,врати за мазе,метална решетка,метална решетка за балкон,метални решетки,метални решетки балкон,метални решетки за балкони,метални решетки за магазини,метални решетки за прозорци,метални решетки за прозорци софия,метални решетки цени,охранителни решетки,предпазни решетки,решетка,решетки,решетки за прозорци,решетки за прозорци,решетки за прозорци софия,решетки за прозорци цени,решетъчни врати,ролетни решетки,фирми за метални решетки

Уебсайт в alle.bg